Руни Мара и Хоакин Финикс с първи признания за родителството

Два месеца след като медиите писаха, че Руни Мара и Хоакин Феникс са станали родители, двойката потвърди новината. По принцип Мара и Финикс държат личния си живот далеч от фотоапаратите и камерите.

Сега обаче двамата написаха специална статия за сп. People, посветена на разделените семейства на американо-мексиканската граница. И коментираха, че не могат да си представят какво е да си разделен с онези, които най-много обичаш.

"За нас, новоизпечените родители, е непоносимо да си представим какво би било да ни вземат децата един ден и да не ги видим с години. Но точно в тази ситуация се намират 545 деца и техните родители. Като американци ние сме длъжни да обърнем внимание на тежкото положение на тези семейства и да потърсим отговори на въпросите, защо те все още не се намират там, където трябва да бъдат", споделя звездното семейство.

View post on Instagram
 

Руни и Хоакин разсъждават също по темата как биха обяснили ситуацията си на своя син един ден: "Трябва да си зададем въпроса дали това е страната, която искаме? Това ли са нашите ценности? Какво ще обясним на сина си, когато той ни попита за това как сме се отнесли с изплашени, беззащитни деца, които може би никога няма да видят родителите си?"

Според източник, близък до семейството, наследникът на Мара и Финикс се е появил на бял свят през август и е бил кръстен на брата на актьора, който умира на 23 г. от свръхдоза.