Автор
Десислава Недева

Най-добрият секс за Стрелеца е с тези 3 зодии

Първата дума, която ни изниква в съзнанието, когато споменем зодия Стрелец, това е „приключение“. В сексуално отношение, представителите на този знак, са повече от готови да пробват нови и ексцентрични изживявания, за да разнообразят интимните ласки. Те живеят, за да откриват нови пътеки, да опознават далечни места, да се срещат с непознати хора и да се наслаждават на своята пълна свобода на мисли, чувства и действия. По принцип връзките не са им сред топ приоритетите в живота, което в никакъв случай не означава, че сексът им куца. Като една от най-обичащите бохемския стил на живот зодия, Стрелците се отдават на редовни, дори чести и продължителни интимни изживявания. Кои са трите зодии, с които те се превръщат в истинско междугалактическо пътуване, вижте в следващите редове:

Близнаци

Като знак, който се управлява от Меркурий, Близнаците предпочитат да имат партньори, които са също толкова отворени да разговарят за своите нужди и предпочитания в секса. Освен това, Близнаците и Стрелците си приличат най-вече по желанието постоянно да експериментират с различни пози, любовни игри и секс играчки. За тях няма теми табу, а пълно отдаване на похотта. Те не потъват в мисли и разсъждения за това, което се случва в спалнята, а са по-скоро небрежни и дори леконравни в сексуалните си контакти. Но когато и двамата партньори са наясно с несериозността на отношенията им, няма място за драма. Тези две зодии са спонтанни и носят авантюризма в сърцето си, което е предпоставка за една изключително турбулентна връзка, която обаче никога няма да ги отегчи.



Лъв

Когато Стрелецът срещне Лъв за първи път, той моментално бива привлечен от огнената му натура и царствена осанка. Представителите и на двата знака са силно амбициозни, дръзки, страстни и търсещи човек, с който да прекарат едни забавни моменти на щастие и наслада. Те живеят на принципа, че трябва да се радват на всичко, което им се случва тук и сега, затова усещането, което оставят у останалите, когато са заедно, е на един нестихващ купон. А началото на тяхната връзка е точно това. Както Стрелецът, така и Лъвът нямат никакви задръжки в интимността, затова са склонни публично да се натискат по всички възможни обществени места. Усвоили са до съвършенство изкуството на правенето на секс в кола, без да бъдат хванати от органите на реда.



Водолей

Въпреки, че Водолеят е въздушен знак, докато Стрелецът е огнен, тези две зодии имат много общи неща помежду си. Представителите им са интелигентни и независими личности, които играят по свои собствени правила. Според астролозите, това, което най-много привлича Водолеят, е жизнената енергия на Стрелеца и той с удоволствие ще остане до 3 през нощта, за да слуша невероятните истории на своя събеседник, разказани с патос и артистичен талант. И двата знака са честни и открити в думите и делата си, което ги прави изключително подходящи партньори, които имат добри шансове за дълготрайна и интересна връзка. Но понеже за тях целите стоят на първо място преди отношенията, те вероятно ще бъдат просто секс приятелчета, но това няма да нарани чувствата на нито един от двамата.

Четете още: Стойте далеч от тези 4 зодии, ако искате да имате брак и семейство