Автор
Десислава Недева

Стойте далеч от тези 4 зодии, ако искате да имате брак и семейство

Сериозните отношения между двама души не са лъжица за всяка уста. Дори да създават някакви връзки през живота си, някои определени знаци от зодиака, се побъркват от мисълта, че трябва да бъдат отдадени само на един човек до края на живота си. Вижте кои са четирите зодии, с които в никакъв случай не трябва да се забърквате, ако цените достойнството си и мечтаете за дом и семейство.

Овен

Овенът винаги играе по свои собствени правила, затова е добре да поставите всички карти на масата, когато се забърквате с представители на тази зодия или рискувате да бъдете неприятно изненадани в последствие. Ако мислите, че те ще се променят, след като се обвържат, жестоко се лъжете. Те са толкова енергични и готови да се впуснат в нови предизвикателства, че няма на света партньор, който да издържи на тяхното темпо. Те обичат себе си повече от всеки друг на света и винаги ще изберат да задоволят собствените си нужди, вместо да се съобразят с чувствата на другите.



Близнаци

Едно от най-изтъкнатите качества на Близнаците, това са отличните им социални умения. Те се справят безпогрешно с проблемите и намират общ език с абсолютно всеки човек на планетата. За съжаление, когато се стигне до сериозно обвързване, тяхната нерешителност омаловажава напълно комуникативните им заложби. Ако става дума за мимолетни флиртове, няма по-добри от Близнаците, но трябва ли да се взимат важни решение, които касаят бъдещето на двама души, по-добре намерете някой друг знак, който да приеме отговорно последиците от своите избори. Веднага щом усетят, че нещата започват да се задълбочават, Близнаците се изнизват по-бързо, отколкото погледът ви може да проследи.



Стрелец

Стрелецът се чувства най-щастлив, когато е сам или споделя времето си със своите приятели. Дори когато се намира във връзка, той предпочита тя да бъде възможно най-отворена. Ако усети, че нещата започват да стават сериозни, Стрелецът леко се отдръпва, за да защити своята автономност и е желателно да не го насилвате да се предаде. Ако не е сигурен в чувствата си, той ще изчезне като дим през прозореца, без дори да разберете какво точно се е случило. Свободата е висша ценност в живота на един Стрелец и ако не е сигурен, че ще я запази, въпреки своята обвързаност, по-добре да не разбирате как точно ще си я отстоява и демонстрира.



Водолей

Идеалната връзка за Водолея е тази, която се базира на задълбочени отношения и близко приятелство. Малко е трудно да разберем какво се крие в главата на представителите на този зодиакален знак, така че всякакво обвързване с тях го осъществявате на своя собствена отговорност. Особено щом става дума за отдаденост, всяко нещо може да го накара да си стегне багажа и да изчезне от живота ви завинаги. А вие дори няма да разберете какво точно сте сбъркали, за да заслужите подобно отношение. Без значение дали сте заедно от 6 месеца или от 6 години, всичко може да се промени за части от секундата, когато е намесен Водолей в цялата ситуация. Ако не го оставите той да определя темпото на развитие на вашата връзка, никога няма да знаете в кой момент ще останете сами да се борите с живота. А още по-лошото е, че няма да имате и ни най-малка представа какво е провокирало внезапното му решение да ви напусне. И после да не кажете, че не съм ви предупредила.

Четете още: С какъв костюм да посрещнете Хелоуин според вашата зодия