Автор
Десислава Недева

Вижте какво ще се случи на специалната дата - портал 11/11 на всяка зодия

Хората, които се интересуват от астрология знаят, че когато в календара имаме последователност от четири единици, това се нарича „Ангелско число“. Но какво точно означава то?

На 11-ти ноември се отваря т.нар. портал 11/11. В нумерологията числото 1 символизира човекът – лидер, който не се страхува да поеме отговорността върху плещите си. Когато то се дублира и го срещнем като двуцифреното число 11, това означава, че получаваме съобщение от Вселената за манифестиране на нашите желания, за получаване на възможност и за духовно пробуждане. Всички разновидности на повторяемост на единицата, като 11, 111 или 11/11 са сигнал, че в живота ви се отваря портал, който може да ви донесе големи шансове, от които е добре да се възползвате. Настъпва време, в което трябва да обръщате внимание на сигналите и да предприемете навременни действия.

Вижте в коя област на живота трябва да се съсредоточите в зависимост от вашата зодия, за да хванете гребена на вълната и да промените съдбата си.

Овен

Вашите духовни водачи се опитват да ви насочат да предприемете действия в посоката, която сърцето ви подсказва. Може да започнете да виждате нещата от друга перспектива, което в началото сигурно ще ви обърка за момент. Отделете време, за да преосмислите приоритетите си и не бързайте със заключенията и генерализациите. Съберете сила и кураж за действие и чак тогава се гмуркайте в дълбокото.



Телец

Телци, обърнете специално внимание на любовния си живот. Вие сте чувствителни и страстни натури. Така сте родени. Помислете си дали получавате необходимото количество ласки и дали близките ви оценяват по достойнство. Преразгледайте връзките си и попитайте съвсем честно сърцето си дали наистина е щастливо.

Близнаци

Порталът 11/11 ви напомня за миг да се спрете и да се опитате да слушате малко повече, отколкото да говорите. Вероятно вече сте взели решение за стартиране нов проект или нова връзка, но Вселената се опитва да ви предупреди да направите по-задълбочени проучвания за въпросния човек или задача. Огледайте се за вратите, които сами ще се отворят пред вас, а не чукайте на затворените такива.



Рак

Вселената дава красноречиви сигнали на всички Раци да следват пътя, който вече са поели, без да се страхуват от нещата, които ще изгубят по него и смело да посрещната новите предизвикателства. Поели сте в правилната посока, Раци, не се поддавайте на манипулации, които се опитват да ви разубедят в безпогрешната ви интуиция. На път сте да постигнете една от най-големите си мечти и само вашият страх е пречката, която за момента ви бави.

Лъв

Вселената се опитва да ви каже, че трябва да проявите сила и кураж в преследването на своите мечти. Вероятно много ви се иска да поспрете за момент, да си починете, да се поглезите, да преоцените своите приоритети, но нямате абсолютно никакво основание да го правите точно сега. Фокусирайте се единствено върху мислите си, които ви насочват къде точно искате да стигнете и вървете смело напред по своя път на сбъднатите мечти.



Дева

Деви, за вас настъпва време, в което трябва да се освободите от всички ограничения, които ви пречат свободно да следвате сърцето си, без да чувствате вина или нужда да проявявате някакви задръжки. Потърсете в себе си токсичен модел на поведение или нереалистични очаквания към другите или към вас самите, които спират развитието ви като личности.

Везни

Портал 11/11 се появява в живота на Везните, за да им покаже, че заемат авторитетна длъжност, от която могат да се възползват, за да преминат граница, която до момента е била непреодолима за техните възможности. Обърнете специално внимание на това как комуникирате с останалите и се фокусирайте върху това да развиете още повече таланта си за успешно сътрудничество.



Скорпион

Порталът 11/11 сигнализира на всички Скорпиони, че преминават през значително духовно израстване, което в момента може би ви създава известно неудобство, но ще ги превърне в най-добрата версия на себе си, която могат да бъдат. Минавайте през промените с гордо вдигната глава, Скорпиони и не забравяйте да медитирате. Това ще направи процеса малко по-безболезнен.

Стрелец

Стрелците ще трябва да проявят смирение и да отделят време да се помолят на Бог или на това, в което вярват, за да успеят да запазят силата на убеждението си, че всичко, за което мечтаят, рано или късно ще им се случи. Прекарвайте по-голяма част от времето си сред природата или посетете любимата си църква. Това ще ви зареди с позитивни мисли и надежда за щастливо бъдеще.



Козирог

Нещо, което е изключително ценно за вас, все още се намира прекалено далеч от възможността да го притежавате. Портал 11/11 изисква от вас да се примирите с факта, че има неща на този свят, които са отвъд вашия контрол. Обърнете внимание дали съзнанието ви не е прекалено заето от негативни мисли, които не само, че не ви помагат с нищо, но дори ви вредят. Опитайте се да се освободите от тях и ще видите как всичко ще си дойде отново на мястото.

Водолей

Водолеи, порталът 11/11 е тук, за да ви напомни, че малките чудеса се случват всеки ден и трябва да се научим да ценим нещата, които притежаваме тук и сега, вместо да бленуваме за недостижимото или да се тревожим за бъдещето. Опитайте се да не потъвате прекалено надълбоко в цинизъм, а си позволете да вярвате в доброто. Всеки човек го носи в себе си, само трябва малко щастие и късмет, за да го покаже на околните.



Риби

Риби, числото 11/11 се опитва да ви каже недвусмислено, че трябва да вярвате в силата на своите мечти. Помнете, че човек притежава неограничени възможности, стига да не подлага този факт на съмнение. Обърнете внимание на мисленето си. Дали не сте прекалено критични към себе си? Съмнявате ли се често в таланта и характера си? Ако вие сами не вярвате в уменията си, как очаквате другите да ги оценят обективно? Опитайте се да захвърлите ограниченията, които сами си поставяте и ще видите колко много неща умеете да правите дори по-добре и от тези, които сте смятали за свои кумири.

Четете още: Тези 4 зодии са работохолиците на зодиака