Автор
Десислава Недева

Тези 4 зодии са работохолиците на зодиака

За някои хора работата е просто задължение и средство, чрез което си плащат сметките и си почиват качествено на любими места по света по време на годишните си отпуски. Важно е да не е нещо омразно за вършене, но в никакъв случай не може да се нарече призвание. Докато за други, тяхната работа е целият им живот. Той води началото си още от детските им години, когато досадните приятели на родителите им са ги питали: „Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?“ и те са знаели още като малки, че искат да бъдат учители, лекари, певци, актьори, инженери. Дори тогава тези мечти да са изглеждали нелепи в очите на околните, то за тях това е била целта в живота им, която никога не са се отказвали да следват.

Вижте кои са тези така упорити знаци от зодиака, които обичат това, което правят и са най-изявените професионалисти в своята област:

Овен – Имат постоянна нужда да доказват себе си

Нищо не мотивира един истински Овен повече от това да има нещо, в което трябва да победи. Независимо дали става дума за лежерна игра на карти в горещ августовски следобед или участие в световна олимпиада , този знак се бори с такава самоотверженост до самия край, че победата му почти винаги е гарантирана. Да докажат, че знаят и могат повече от своите опоненти, им носи такава наслада, че нищо друго на света не съществува за тях, докато не успеят да станат първи. Тази своя борбеност Овните дължат на тяхната планета-управител, която е Марс, повелителят на смелостта, куража и порива. Единственото, което трябва да направите, за да отключите състезателния им характер, е само да ги предизвикате. А точно това тяхно качество ги прави толкова успешни в кариерата, която са си избрали да следват.



Дева – Желаят да бъдат продуктивни и успешни в делата си

Всички митове, които се носят за представителите на зодия Дева, са истина. Те са изключително продуктивни, организирани и знаят много добре как да постигнат целите си. Действат бавно и методично, стъпка по стъпка, но никога не се разсейват по своя път. Мисълта им е аналитична и следва най-вече логиката, а не интуицията. Когато са си набелязали прекалено висок връх в кариерата, те разделят на няколко етапа своя план за годината, така че настоящата им цел да бъде съвсем реалистична в техните очи. Това, което най-много им помага да изпълнят задачите си, е нежеланието им да виждат себе си да изостават от останалите. Те биха работили в малка компания, но в управленските редици, отколкото да бъдат на опашката на голяма международна корпорация.



Козирог – Целят се нависоко и винаги постигат мечтите си

Когато се сетя за представител на зодия Козирог, в съзнанието ми изплува някой изпълнителен директор на голяма корпорация със стабилни позиции на световния пазар, топ атлет, който дълго време се задържа на първо място в световната ранглиста или поп певец, който всяка година печели купища награди. Козирозите не желаят единствено да се хвалят със страхотната си кариера, те искат да чупят рекорди и да надминават себе си през всяка изминала година. Те не се състезават само с противниците си, а най-вече се стремят да бъдат по-добра версия на себе си и винаги живеят на ръба на зоната си на комфорт, тествайки своите граници на възможностите.



Водолей – Мечтаят да управляват своя собствена империя

Ако Водолей си постави някаква цел в кариерата, аз лично ви уверявам, че неговото име ще бъде запомнено и всички ще говорят за него, когато най-после успее да я постигне. Това е зодиакалният знак, за който се разказва в учебниците по история, защото те не само печелят играта, те създават истинска революция, докато играят. Козирозите не обичат да спазват правилата, а винаги излизат извън очертанията, мислят отвъд мислимото и надскачат човешките възможности. За тях няма невъзможни неща, има само лимит, който трябва да бъде преминат. Те биха водили цяло възрожденско въстание, ако се наложи, но ще променят статуквото.

Четете още: Ето ги 7-те най-щастливи знака от зодиака