Новата носителка на титлата "Мис България 2020" - Венцислава Тафкова, която бе избрана в столичната зала "Рейнбоу Плаза" на 7 ноември, подобно на своите предшественички, също не бе подмината от острите критики на интернет потребителите. Обект на хорското негодувание този път се оказа не носът, както се случи по-рано при една друга миска, а... устните.

View post on Instagram
 


И това не е всичко. 21-годишната студентка по "Туризъм" към Нов български университет предизвика негодуванието на стотици потребители на социалните мрежи не само заради видимо изкуствено уголемените си пухкави устни, но и заради тежкия грим.

View post on Instagram
 


Самата Венцислава не закъсня с отговора си и призна, че наистина има корекции по устните. Брюнетката е напълно наясно с факта, че днес страстта към уголемяване на устните се е превърнала в мания сред подрастващите момичета. Но смята, че в това няма нищо лошо, стига да е в границите на приемливото. В противен случай балансът между чертите на лицето може до такава степен да се загуби, че да доведе до нещо наистина гротескно и дори ужасяващо.

View post on Instagram
 

В интервю пред "Здравей, България" красавицата сподели, че няма нищо против естетическите корекции, стига да са оправдани и в рамките на нормалното. Победителката в конкурса за най-красива жена изрази и неразбирането си от факта, че в България миските винаги попадат под прицелите на негативизма и омразата. "В България всички са свикнали да критикуват красивите жени. Това е тенденция", посочи тя пред медията.

"Не знам защо ме нападат, явно е тенденция. Нямам корекции, освен на устните. На 20 години смятам, че не е нужно да си правя. Не съм против тях, ако са в някакви граници", допълни още Тафкова.

Междувременно в интернет пространството изплуваха снимки на Венцислава от времето преди корекциите. Кадрите, на които тя излежда като едно мило и симпатично, покоряващо с естествения си чар момиче, са на път да се превърнат в хит в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

На първата снимка е новата "Мис България 2020", пловдивчанката Венцислава Тафкова. На втората снимка е пак тя, но преди да си напълни устните с пластмаса. Защо, бе, момиче, защо?!

Публикувахте от Alexander Kostov в Понеделник, 9 ноември 2020 г.

А на вас как ви харесва повече младата дама - с плътните и сочни устни след оперативната намеса, или с тези, с които майката природа я е дарила?

Четете още: По традиция пак оплюхме новата Мис България, ама не си признаваме, че имаме поне 3 приятелки със силиконови устни...