Йоко нападна Мегз заради Карбовски: Ти си тъпа и фалшива

Скандалът между Мегз и Мартин Карбовски се разраства и все повече хора взимат открито отношение по темата. Някои защитават дизайнерката, а други безмилостно я нападат. Певицата Йоко се присъедини към вторите, като съвсем не спести обидни думи по адрес на Каканашева.

Припомняме ви, че тя се изправи срещу журналиста, като публикува скандални чатове между двамата и дори си позволи да цитира имена и на други известни дами, на които Карбовски уж е предложил ефирно време срещу сексуални облаги от тяхна страна. Сред тях бяха плеймейтката Михаела Тодорова и Николета Лозанова. Мегз стигна и по-далеч, като разкри и връзките на журналиста с Румен Радев, което провокира Карбовски да я даде на съд.

След като Елза Парини и Калина Паскалева също взеха отношение в скандала, като по-скоро застанаха на страната на Мегз, днес певицата Йоко я нападна. Ето какво гласи посланието ѝ към дизайнерката:

"Мигленче, Мегз или там както ти е прякорът, ако беше една идея по-умна щеше да знаеш, че от определена възраст нататък ние си избираме мъжете и ние сме тези, които решаваме кога ще спим с тях! Това със сексуалните намеци и предложения е разкошна възможност за нас жените, от която смело трябва да се възползваме за да манипулираме мъжкия свят предимно в главата (не уточнявам коя). Играта на “куче и котка” е вечният номер в медийния бранш и не само, в случая с Мартин е неговата запазена марка.

Зелена си още, миличка, да не кажа тъпа! ....вместо да се наслаждаваш на превъзходството си, защото красивите и млади жени притежават невиждана власт от позиция на годините си. Ти като една истински несигурна, фалшива, тотално невярваща и объркана жена, с нула самочувствие, без грам мозък опорочи женската ни общност като реши да правиш евтини номерца и да си пускаш скрийншотове от личния чат с Карбовски. Срам и позор популярна личност да хленчи по този начин и публично да унижава друга популярна личност след като години наред е била на хранилка именно при същия човек. Урок Iви в медийното пространсво: “Сексът е разменна монета, от теб зависи как ще я похарчиш!

View post on Instagram
 

Поздрави: Кака ти Йоко"

Четете още: Момичета, Бен Афлек отново е сам