На Бен Афлек май хич не му върви в любовта. След като бракът му с актрисата Дженифър Гарнър претърпя пълно фиаско заради зависимостта му към алкохола, ето че и връзката му с 16 години по-младата от него Ана де Армас е на път да залезе.

View post on Instagram
 


До този извод стигнаха световните медии, клед като двамата не са забелязвани от фотографи заедно повече от месец. Подозрението на таблоиди, че двойката се е разделила, се подсилва и от факта, че актьорите са се отписали един друг от профилите си в Инстаграм.

View post on Instagram
 


Но пламъкът на надежда сред феновете на двойката, че те все още са заедно, все още гори благодарение на това, че 32-годишната кубинско-испанска актриса не е изтрила от социалната мрежа общите снимки с Бен.

View post on Instagram
 


Романсът между нея и 48-годишният холивудски ас стана известен през март тази година. Тогава влюбените актьори бяха забелязани заедно, на почивка в Коста Рика и Куба. По време на самоизолацията след това те бяха почти неразделни.

Дебнещи папараци често успяваха да щракнат двойката по кафенета, пред дома на Афлек, на разходка с кучетата и дори в компанията на трите деца на Бен от брака му с актрисата Дженифър Гарнър - Вайълет (14 г.), Серафина (11 г.) и Самюел (8 г.).

View post on Instagram
 

Четете още: Скандал: Любимата на Бен Афлек се целува с друг мъж на плажа (снимки)