Ситуацията около пандемията от коронавирус даде възможност на много от нас най-сетне да намерят време за някои дълго отлагани дела.

От липсата на светски изяви и ангажименти се е възползвала и Мис България 1998 - Наталия Гуркова, за да се заеме най-сетне с основния ремонт на апартамента си.

View post on Instagram
 


Началото му било поставено през лятото и за утеха на красивата домакиня вече му се виждало краят, пише HotNews.bg.

Майсторите, които Наталия наела първоначално, работели толкова тромаво и самонадеяно, че това опънало нервите ѝ до краен предел и тя бързо ги изпратила по живо по здраво. Като перфекционист Наталия държала всеки детайл да е изпипан до съвършенство и не търпяла никакви неотговарящи на дизайнерските изисквания възражения от страна на невежите майстори.

След като посочила прага на "специалистите", които вместо да изпълняват старателно възложените задачи, не спирали да дават акъл, Гуркова най-после попаднала на истински професионалисти, които перфектно си свършили работата.

Особено скъпи на сърцето ѝ се оказали новите ръчно изработени мебели, които красавицата специално поръчала за жилището си и които сега вливат в дома и душата ѝ така жадуваните от нея комфорт, уют и харомния.

View post on Instagram
 

Четете още: Деси Добрева се озовала чисто гола в ресторант