Тази година изглеждаше щастлива за лошото момче на родното кино Мариан Вълев, но уви, отново не му провървя в любовта.

Припомняме ви, че Куката имаше романс с красивата гимнастичка Цвети Стоянова, която е с цели 26 г. по-млада от него. Говори се, че двамата са заедно от началото на годината, но месеци наред успяваха да скрият връзката си. Днес обаче Куката е нещастен, тъй като Стоянова е решила да прекрати отношенията им. Единствено професионалните ангажименти успяват да разсеят актьора, който е изпаднал в тежка депресия, тъй като все още е влюбен до уши във вече бившата си изгора.

View post on Instagram
 


Двамата прекараха няколко месеца заедно, като лятото пътуваха неуморно. Така и не коментираха връзката си, но е факт, че публикуваха в социалните мрежи снимки от едни и същи места по едно и също време. Любовта им изглеждала щастлива, но така и не продължила дълго. Цвети е взела решението да се разделят, не защото никой от близките им не приемали добре факта, че са заедно, а заради работните ангажименти на Куката, които често изисквали двамата да са на далечно разстояние един от друг.

View post on Instagram
 


Актьорът изглеждаше изключително щастлив през последните месеци и очевидно любовта му с гимнастичката е била причина за това. Говори се, че дори заради нея Куката е изоставил страстта си към алкохола.

Връзката им обаче се оказа невъзможна може би и заради значителната разлика в годините. В момента Вълев преживявал тежко раздялата им, но кой знае – любовта им може да се възроди отново.

View post on Instagram
 


Четете още: Ивана получи юмрук от най-добрата си приятелка