Автор
Десислава Недева

Седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Овен

Ще усетите голям потенциал в любовния си живот през тази седмица, Овни. Вероятно ще предприемете пътуване до далечна или близка дестинация със своя любим и там нещата ще се развият по-бързо, отколкото сте очаквали. Ако вече сте гаджета от няколко години, очаквайте годежен пръстен. Ако пък излизате от скоро, ще чуете за първи път най-сладките две думи на света: „Обичам те!“



Телец

Ако миналата седмица ви е дошло до гуша от променливото настроение на вашия любим, то тази нищо няма да помрачи щастието ви. Всъщност ще усетите огромна промяна в неговото поведение и отношение към света, което ще ви зареди с нови трепетни вълнения и ще изживеете обновление във връзката си. За необвързаните ще бъде характерно, че ще общуват засилено с хора от други народи и култури и тези разговори ще променят гледаната им точка по множество любовни въпроси.

Близнаци

През тази седмица ще искате да демонстрирате на своя любим колко независими и доминиращи личности сте, но се опитайте да не прекалявате с авторитарните си виждания и тяхното налагане, защото ще срещнете жестока съпротива. Бъдете сигурни, че той оценява силния ви характер и борбен дух, но в една връзка всеки човек трябва да уважава силните и слабите страни на своя партньор, ако иска да поддържа баланса в отношенията.



Рак

Тази седмица ще обърнете внимание на бариерите, които си поставяте и които ви пречат да бъдете щастливи. Помислете си колко хора по света биват предавани и нараняване от половинките си, но животът продължава и не е редно да се отказваме от любовта. Дайте си втори шанс и животът ще ви покаже, че хората не са еднакви и когато срещнеш единствения, всичко ще бъде различно и неповторимо като изживяване.

Лъв

Ако от известно време насам планирате да заживеете заедно със своя любим или да се преместите в ново, по-уютно жилище, то през тази седмица ще задвижите този процес. Както се казва, няма връщане назад. Разговорите ще се въртят основно около тази тема със съвместното съжителство, обзавеждане, ремонт. Но това в никакъв случай няма да ви бъде в тежест. Напротив, няма да спирате да се усмихвате.



Дева

През тази седмица ще усещате силно вдъхновение и мотивация във вашата работа, които изненадващо произтичат от подкрепата на вашия партньор. Всичко това, разбира се, той го прави прикрито, без вие да разберете. Може би, защото усеща, че имате нужда от подркрепа, а може би просто, защото много ви обича и иска да се справяте блестящо във всяка една сфера от вашия живот.

Везни

През следващите няколко дни ще изживеете не особено приятна ситуация, която няма как да ви остави равнодушни. Ще имате проблеми в офиса, заради лични ангажименти, които се опитвате да свършите в работно време или пък шефът ви залива със задачи, когато отдавна е минал 8-часовия ви работен ден. И все пак тези конфликти са преодолими, но внимавайте да не се натъкнете случайно на чат между приятеля ви и друга жена, който излиза далеч извън рамките на приятелския разговор. Предупредени сте.



Скорпион

Ако от скоро се виждате с някой нов обект на вашите чувства и желания, има голяма вероятност да преживеете неловка ситуация, в която да се наложи да се обяснявате като ученичка. Очаквайте неочакваното в общуването си с любимия човек, за да не се изчервявате и да се чудите как да смените темата на разговор. Помислете как най-адекватно да отговаряте на прекалено лични и провокативни въпроси на такъв ранен етап от любовните ви взаимоотношения.

Стрелец

Ще ви бъде изключително лесно да споделяте чувствата си с околните. Ако усещате, че започвате да се влюбвате, сега е моментът, в който можете да разкриете най-съкровените си мечти и надежди на обекта на своите желания. Към края на седмицата Венера ще ви подкрепя с топлата си енергия и ще бъдете окрилени, щастливи и удовлетворени от любовния си живот.



Козирог

Козирозите ще изживеят най-романтичната си и чувствена седмица в своя живот. Ще открият, че имат таен обожател, който е такова секси парче, че в началото ще си помислят, че това, което им се случва, е някоя нелепа шега. Въпреки сюрреалистичния сюжет, те ще се почувстват фатално привлечени от този човек, а връзката им ще бъде съдбовна и разтърсваща.

Водолей

През тази седмица самочувствието ви ще страда, сякаш присъщата ви самоувереност си е взела отпуска. Независимо дали имате проблеми в работата или неразбирателство в семейството, липсата на хармония в живота ви оказва своето влияние. Чувствате се грозни, неспособни, тъжни. Важно е да разберете, че това е илюзия на съзнанието и вие сте същият слънчев, успешен и талантлив човек, който до вчера гледахте в огледалото с одобрение. И това ще мине, но се изисква мъничко търпение.



Риби

През тази седмица ще се натъкнете на неприятна изненада. Вашият партньор тайно от вас е инвестирал голяма сума пари, без да се допита до вашето мнение. По принцип хората са свободни да правят каквото си поискат и никой на никого не принадлежи, но когато си във връзка, има неписани закони, които я крепят в нейната цялост. При нарушаването им, човек се чувства оскърбен, пренебрегнат и с наранено достойнство. Не мислите, че това помага особено за светлото бъдеще на вашите взаимоотношения, нали?

Четете още: Декември ще бъде най-щастливият месец за тези 3 зодии

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук >>