Автор
Десислава Недева

Декември ще бъде най-щастливият месец за тези 3 зодии

Декември официално настъпи, което означава, че е дошъл най-дългоочакваният и изпълнен с празнично настроение месец от годината. Въпреки, че Коледа и Нова година ще преминат по малко по-различен начин, предвид пандемичната обстановка, все още можем да си планираме почивката така, че да я запомним с хубави, топли и щастливи мигове. 3 зодии обаче, ще бъдат облагодетелствани от звездите и ще се радват на по-специални оставащи дни от 2020-та година. Вижте кои са те и какво ги очаква през следващите четири седмици.

Близнаци

Пълнолунието и лунното затъмнение, което се случи в рамките на вашия знак, белязаха началото на месец декември с трансформиращата си енергия, Към средата на месеца ни очаква Новолуние и слънчево затъмнение в Стрелец, което ще попадне в сферата на личните взаимоотношения във вашия живот. Очакват ви много нови срещи на любовния фронт, а една от тях ще се окаже особено значима и определяща за бъдещето ви развитие като личности. Тя ще ви накара да се замислите по-философски над нещата от живота и ще ви подтикне да предприемете различни предизвикателства и да се впуснете в редица приключения, които до скоро сте считали за безразсъдни. Ако сте необвързани, то социалният ви статус определено ще се промени в рамките на този месец.



Лъв

През следващите 30 дни, представителите на зодия Лъв определено ще получат не само материални подаръци. Явно са слушали много през годината, защото Слънцето, Меркурий и Венера ще осветяват романтичния им свят и ще внесат много страст, удоволствие, желание за себеизразяване и себеутвърждение, както и много нови начинания в различни сфери от техния живот. Независимо дали на преден план ще изпъкнат романтичните изживявания или артистичните инициативи, вие ще поставите началото на нещо ново и различно, което ще даде отражение върху вашия личен свят през следващите шест месеца. Сърцето и умът ви ще работят в симбиоза и ще откривате вдъхновение навсякъде около себе си.



Стрелец

Честит рожден ден, Стрелци. Идва вашето време и ви очакват много изненадващи събития и те не са свързани само с предстоящите коледни и новогодишни празници. Слънцето, Меркурий и Венера се намират във вашия знак и ви зареждат не само с много енергия и позитивизъм, но и ви мотивират да започнете да действате по реализирането на своите мечти. Вие по-добре от всички знаете, че с правилната нагласа, можете да постигнете всичко. Не забравяйте да се придържате към тази максима и в рамките на следващите четири седмици. Към средата на месеца управителят на вашата зодия – Юпитер, ще направи съвпад със Сатурн и ще донесе на преден план темите за технологиите, комуникацията и образованието във вашия живот. Там ще постигнете голям напредък и звездите ви предвещават бляскави бъдеще.

Четете още: Тези 3 зодии ще се влюбят до полуда през декември