Херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън, очаква близнаци. Това съобщи In Touch Weekly, а новината идва точно десет дни след като Меган Маркъл разкри, че е загубила второто си дете през юли тази година.

Според източник на медията, Кейт и принц Уилям вече са разкрили добрата новина на останалата част от семейството, писа БГНес.

View post on Instagram
 

Уилям бил шокиран да разбере, че ще има близнаци. Но неназован източник съобщава за таблоида, че шокът е отминал бързо и той, и съпругата му вече с нетърпение очакват новите членове на семейството.

Ако новината е вярна, Уилям и Кейт ще се грижат за общо пет деца, защото вече имат три - 7-годишния принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и 3-годишния принц Луи.

View post on Instagram
 

Съобщава се също, че двойката се притеснявала от реакцията на другите членове на семейството, след като то бе шокирано от новината, че принц Хари и съпругата му са загубили второто си дете. Според източника на медията обаче, след като семейството разбрало за четвъртата бременност на Кейт, двойката била затрупана с поздравления.

Последните снимки, които споделиха от кралския двор на Кейт, показват, че херцогинята е в перфектна форма и по никакъв начин не загатват за бременност. Но човек никога не знае!

През декември раздаваме награди. Как да участваш, виж тук...