Старата любов ръжда не хваща, гласи мъдрата поговорка. Александра Сърчаджиева се събра отново с любим от близкото минало. Поводът обаче не е събудили се с нова жар заспали чувства, а новогодишната програма по БНТ, която двамата ще водят заедно.

Бившите влюбени вече са в трескава подготовка за предстоящото празнично шоу и с ентусиазъм репетират сценария, коментират от обкръжението на актьорите. Видимо е обаче, че между тях няма нищо повече освен искрени и дълбоки приятелски чувства.

View post on Instagram
 


"Явно не таят лоши чувства, но едва ли биха си дали втори шанс като двойка", споделят близки до екс гаджетата.

Припомняме, че Руслан и Алекс бяха неразделна двойка в продължение на пет години, но Сърчаджиева избра обятията на вече покойния Иван Ласкин.

Алекс и Мъйнов трябваше да се появят заедно още през лятото в спектакъла „Направихте ме на луд“, продуциран от Кирил Кирилов. Събитието обаче съвпадна с филм, в който Сърчаджиева трябваше да се снимка, и така плановете им да се съберат, се разпаднаха. Въпреки това Алекс е дала обещание да вземе участие в постановката в нейната онлайн версия.

"5 години бяхме заедно. В живота идва един момент, когато след толкова дълга връзка хората или трябва да се оженят и да направят семейство, или да се разделят... Разделихме се по много хубав начин. Просто според мен ѝ беше рано да се омъжва, защото тогава тя тъкмо завършваше театралната академия", коментира преди време романтичният Руслан раздялата си с Александра.


Имайки предвид факта, че днес актрисата е понатрупала вече някой и друг житейски и семеен опит зад гърба си, току-виж двамата решили да се съберат не само на сцената, но и в живота.

Четете още: Йоана Буковска просълзи мрежата с прочувствена изповед за раздялата си с Чочо

През декември раздаваме страхотни награди. Как да участвате, вижте тук...