Вижте новата синоптичка и вдовица на Манжуков като булка

Преди броени дни Нова телевизия се похвали с дебютиращата си синоптичка – Лора Георгиева, която се оказа не коя и да е, а вдовицата на варненския милионер Борислав Манджуков.

Днес красавицата, чийто покоен съпруг бе застрелян на бул. "България" в София преди 6 години, вече е повторно омъжена, а щастливецът, на когото се е врекла във вечна вярност през 2017 г., е Деян Делчев – собственик на бургаски дискотеки, известен и със строителния си бизнес на Черноморието. В профила ѝ във Фейсбук пък попаднахме на нейно великолепно черно-бяло фото, на което е облечена в изумителна булчинска рокля.

Публикувахте от Lora Michelle в Събота, 4 май 2019 г.

От друг кадър, споделен преди три години, става ясно, че шаферка на Лора е била дъщеричката ѝ Мишел, която е рожба на любовта между нея и убития бизнесмен. Говори се, че на сватбата си чаровната синоптичка блеснала със скъп ретроавтомобил.


Всъщност изявата в телевизионен ефир не е първа за Лора. Чаровната брюнетка е завършила журналистика в Софийския университет и е работила първо като репортер в спортен сайт, а след това и като водеща на спортните новини и на централните емисии във върненската Мсат.

Малко по-късно, в продължение на две години, тя е водеща на лайфстайл предаването по BBT "Така го правят жените".

Красавицата се е изявявала и като модел. Преди 10 години лицето ѝ е красяло корицата на едно от най-популярните мъжки списания у нас - "Максим".

#cheerstolife

Публикувахте от Lora Michelle в Вторник, 1 септември 2020 г.

Четете още: След сексскандала с Мегз Карбовски отива при Слави?

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.