Поли Генова с разтърсващо признание за починалия Димо от P.I.F

Вчера българската музикална сцена загуби един изключителен човек и невероятен талант. Ковид-19 отне живота на 45-годишния Димо Стоянов от група P.I.F., а колегите му и безбройните фенове все още не могат да повярват на тази тъжна новина.

И до момента в мрежата не спират да валят публикации, споделени от артисти и почитатели на музиката на Димо. Някои изразяват тъгата си, други пък споделят невероятни спомени с музиканта. Снощи Ники Кънчев просълзи цяла България, като разкри последното съобщение, което е получил от Димо. Друга звезда също трогна феновете, като сподели няколко кадъра с певеца и написа обръщение към него.

Поли Генова избра да отправи последни думи към Димо с усмивка, като сподели, че двамата са имали невероятно приятелство и обичали да се смеят заедно с часове.

"Липсваш, Димо...
Надявам се, че някога, на друго място, отново ще играем и правим музика заедно... Отново ще си говорим, ще хапваме вкусни неща и ще се смеем с часове...
Светъл път на прекрасната ти душа!
До скоро", написа гласовитата дама.

Припомняме ви, че шокиращата новина за смъртта на Димо от P.I.F дойде вчера, след като певецът се бореше с коварния коронавирус няколко седмици в столична болница. Състоянието му беше временно стабилизирано, но уви - краят е бил близо.

Снощи Захари Бахаров използва участието си в събитието "Поетите", за да почете големия музикант със стихотворението на Стефан Цанев "Носете си новите дрехи, момчета".

Четете още: Ники Кънчев ни просълзи: Сподели последното съобщение, което Димо му написал от болницата