Невероятно, но факт: Вижте какво се случва в семейство Петканови

Даниел и Александра Петканови са в обтегнати отношения от края на октомври 2020-та. Причината за разлъката е апартамент, защото съпругата на Лудия репортер решила, че иска да си купи собствено жилище със собствени средства, настоявайки то да е само на нейно име. Дани пък смятал, че постъпката ѝ е егоистична. И сега двамата са решили да се разелят, пише Lupa.

Двойката дори разкри за проблемите си в Ютюб канала си и сподели, че все още обмислят как да постъпят. Но упорито се говори, че са решили да се разделят.

View post on Instagram
 

Дани се е изнесъл от къщата на двойката в скъпия пернишки квартал „Делта Хил“, където Алекс е останала с малкия Габриел. Моделката ще остане в къщата, докато обзаведе новия си апартамент в София, и докато не се изнесе там заедно с детето. Имотът в Перник пък бил на името на Дани и е наследствен, затова той ще остане там.

„Така става, като започнеш да печелиш много и се вземеш насериозно. При Алекс стана така, защото в момента печели много и забрави откъде е тръгнала. Няма спасение за брака им“, коментирали близки до двойката.