Преди малко повече от година една от най-популярните светски двойки в Турция се скри от медийното внимание. Става въпрос за семейството на актрисата Амине Гюлше и съпругът ѝ, футболистът Месут Йозил. Причината за това беше очакването на първото им дете, което наскоро навърши 9 месеца, писа Марица.

По празниците двамата показаха за първи път малката Еда, която засега прилича изключително много на прочутия си баща. Но покрай тази новина долетяха и още няколко горещи новости.

View post on Instagram
 

Оказва се, че актрисата скоро ще се върне на екран. Но не като звезда в сериал, а като водеща на модно предаване. „В момента Амине Гюлше и Месут Йозил живея в Лондон, заради работата на футболиста, който е играе в "Арсенал". Наскоро се заговори обаче, че Йозил ще продължи кариерата си в турския Фенербахче, но британският таблоид Daily Star пише, че именно от съпругата му зависи накъде ще продължи пътят му във футбола. Въпросното предаване, на което ще бъде водеща Гюлше, е за нова турска онлайн платформа. И май семейството ще се върне в Истанбул.

View post on Instagram
 

Амине Гюлше и Месут Йозил се ожениха в Истанбул на пищна церемония. И самият турски президент Реджеп Ердоган им беше кум.