Дъщерята на Гала се показа гола във ваната - истинска русалка (снимки)

Наследницата на Гала определено обича провокацията и се гордее с външността си. Доказателство за това са десетките снимки, с които тя радва последователите си в Инстаграм.

Определено Мари Константин е взела хубостта на майка си и най-вече пленителната ѝ усмивка. И гордо я показва заедно с прекрасното си тяло. Най-доброто доказателство в подкрепа на думите ни е последният ѝ пост в социалната мрежа. Той е колаж от няколко миниатюрни снимки, на които се вижда как Мари си взима вана и се забавлява искрено с пяната. Красавицата отбелязва, че по принцип обича зимата, но сега лятото много ѝ липсва, защото "не е толкова забавно да се правиш на русалка във ваната", както самата тя отбеляза.

View post on Instagram
 

И макар на пръв поглед причината Мари да сподели тези снимки да звучи някак наивно, това са си истински провокативни кадри. Не е известно кой е запечатал момента, но предполагаме, че може би това е приятелят ѝ Константин. Паметливи почитатели припомнят, че с подобен кадър Мари обяви, че е с коронавирус. Явно сега по този начин слага и край на карантината.

View post on Instagram
 

Четете още: Мегз разгневи жените в Дубай, пусна се гола от плажа