Азис открехна завесата към броя на всичките си направени досега естетически интервенции по тялото му и тяхната цена. В рамките на последните 20 години изпълнителят се е подложил на цели 13 операции, припомнят от HotNews.bg.

А общата стойност на сумата, която е извадил от джоба си от тогава до сега е 100 000 евро. Искрено описание на корекциите по себе си певецът направи по време на гостуването си в един от последните епизоди на „Шоуто на Николаос Цитиридис”, където се зарече да не спира. Към момента почти не е останало кътче от снагата му, което да не е преминало през щателен естетически ремонт.

View post on Instagram
 

Оказа се, че лицето на Азис също не е пощадено от хирургичните инструменти. Почти всеки детайл от него е префасониран. Изпълнителят на "Напипай го" припомни и за една друга своя корекция отпреди няколко години - става дума за коремната операция, която го отървала от коремните му мазнини и го вталила до неузнаваемост. Това се е случило чрез поставяне на гастрален пръстен, издаде още той.

Желанието му да вае релеф със скалпел идвало от страшния му мързел и непоносимостта, която изпитвал към фитнес уредите. Заради страстта си към храната пък музикантът не искал и да чуе за диети. Певецът припомни и за новите си бицепси, с които се сдоби миналото лято след 30-минутна интервенция. Оформянето и уголемяването им било направено чрез материал на основата на гел от хиалуронова киселина. Тлъстините от корема му пък били изсмукани със специална машина.

View post on Instagram
 

„5 см още с първата процедура изчезнаха. Спестих си години блъскане в залата”, похвали се изпълнителят. Ромският славей не скри и за още една странна приумица, която е факт - присаждането на косми по гърдите. „Съвсем скоро си отрязах ушите, бяха почнали да стават доста дълги при обичките. Устните са ми правени, лицето ми е правено, веждите ми са правени. Стигаме до гърдите, и те са оформени. Бицепс, трицепс, надолу паласки, корем ми е правил няколко пъти хирургът. И стигаме до пениса”, закачливо изброи операциите си чалга певецът.

Компания на скандалния изпълнител в Шоуто на Цитиридис правеше пластичния хирург д-р Николай Георгиев, който лично е допринесъл за голяма част от новостите върху тялото на певеца. Азис дори се пошегува с водещия, като го помоли лично да провери размера на мъжкото му достойнство, което на два пъти ремонтира и удължи до внушителните 24 см.

Един от най-успешните изпълнители у нас е убеден, че красотата на тялото играе също толкова важна роля в шоубизнеса, колкото и самия талант. Затова той е категоричен, че няма да спре с интервенциите по себе си, когато реши, че е време отново да се подложи на някоя от тях.

View post on Instagram
 

Четете още: Ивана чукна 52! Ето кой я поздрави и как отпразнува рождения си ден!