Българското Барби шокира с новия си бюст, ще се бори за рекорд! (снимки)

Андреа Иванова е само на 23 години, но вече се е подложила на множество пластични операции и няма нищо общо с начина, по който е изглеждала преди тях.

Сред най-мечтаните от нея интервенции бе поставянето на силикон, а по всичко личи, че Андреа е осъществила желанието си и в началото на тази година си е поставила 1200 кубика силикон.

В момента тя още се въстановява от операцията и носи медицински сутиен, но това не й попречи да се похвали пред последователите си в Instagram. Българското Барби има над 70 хиляди фена в социалната мрежа.

View post on Instagram
 

"След операцията се чувствам добре. Доста е болезнено, но това е нормално, все пак е операция." - споделя скандалната българка пред trafficnews.bg.
Андреа обаче не мисли да спира до тук, а целта и е да гони световен рекорд.

"Резултатът, който виждам в момента, много ми харесва. След известно време мисля да се подложа на втора операция и ще уголемя двойно бюста си." - категорична е блондинката, която се слави с 22 вливки на хиалурон в устните.

Ако гърдите и бъдат увеличени с още 1200 кубика, това всъщност вероятно ще бъде световен рекорд. Засега с най-много силикон в България са Джулиана Гани, която има по 986 кубика в гърда и Кристин Каменова, която си хвали с импланти от 1000 кубика.

Българското Барби е на мнение, че с новите гърди и устни ще бъде още по-привлекателна и ще събуди още по-голям интерес към себе си. Коментарите за вида й обаче са доста противоречиви.

View post on Instagram
 

"Хейтърските коментари никога не са ми влияели. Не могат да ме разстроят, засегнат или обидят, аз си следвам собствените възгледи." - разказва тя.

Андреа Иванова се надява след края на пандемията да замине за САЩ, където има голям интерес към хора с множество пластични интервенции.