Успели ли? К'ви сте вие, бе? Журналистът Антон Стефанов избухна към хейтърите на Мария Бакалова

"УСПЕЛИ ЛИ? КВИ СТЕ ВИЕ, БЕ? Какво племе сме само! Дори, когато някой българин получи международно признание, не се радваме, даже още по-гадно. Само и само да не ръкопляскаме, сме готови да си заврем ръцете в задниците. Днес, когато гръмна новината, че Мария Бакалова е номинирана за "Златен Глобус", веднага се намериха капацитети, които да пратят този голям успех на сметището. Номинацията била политическа, анти Тръмп, "тая първо да се научи да говори английски", "каква актриса е тая, бе, срам ме беше да я гледам!"...да изреждам ли още? Няма смисъл!", написа във фейсбук известният журналист Антон Стефанов.

"Не знам дали осъзнаваме въобще какво ни се случи днес! За първи път имаме номинация за "Златен Глобус"! Нещо, което сме мечтали, но сякаш не вярвахме, че е възможно. Е, възможно е!

View post on Instagram
 

Но...никой не е пророк в собствената си страна! Уникална мисъл, абсолютно валидна за малката ни кочинка!", допълва Стефанов.

"Същото беше и с Димитър Маринов, който развя българския флаг на "Оскар"-ите. И на това не можахме да се зарадваме. И него завряхме там, където не прониква светлина!
Защо бе, хора! Защо сме такива! Зарадвайте се. Българка е с номинация за "Златен Глобус"! Браво, Мария Бакалова! Браво, наше момиче! Скоро да имаш и номинация за "Оскар"!"