Мария Бакалова проби в Холивуд! Снима филм с Дейвид Духовни

Успехите не спират да се сипят като из ведро над Мария Бакалова. След като българката получи една след друга номинации за наградите "Златен глобус" и "Гилдията на актьорите" за изпълнението си в "Борат 2", стана известен и следващият ѝ голям проект.

View post on Instagram
 

Точно така, Бакалова ще участва в нова кинопродукция, в която ще си пратнира не с кого и да е, а със звездата от "Досиетата Х" - Дейвид Духовни. Не са случайни и другите имена, ангажирани за въпросната лента - в нея талантливата ни актриса ще играе и редом до Карен Гилън ("Пазители на галактиката") и Педро Паскал ("Жената чудо 1984"). А зад камерата ще застане режисьорът на "40-годишният девственик" Джъд Апатоу.

Новината съобщи самата Мария в личния си Инстаграм профил с думите: "Толкова съм благодарна, че ще имам възможността да работя с такива хора! Като сбъднат сън е! Нямам търпение да започнем!".

View post on Instagram
 

Става въпрос за комедията The Bubble ("Балонът"), чиито снимки ще започнат следващата седмица. Съжетът ще се върти около група актьори поставени на карантина в хотел, които се опитват да завършат голям холивудски филм.

Източници на Hollywood Reporter споделят, че сценарият е вдъхновен от реалната история около заснемането на филма "Джурасик свят: Доминация". Актьорите бяха затворени с месеци в Лондон по време на локдауна, а впоследствие продукцията нееднократно бе прекъсвана заради положителни PCR-тестове на снимачния екип.

Веднага след приключване на снимките, филмът на Алатоу ще бъде пуснат на платформата "Нетфликс". Каква точно е образът, в който Бакалова ще се превъплъти, засега все още не е ясно.

Известно е само, че главните роли в продукцията са поверени на Педро Паскал и Карън Гилиан, а Духовни заедно с Лесли Ман ще видим в ролите на двойка разведени актьори, принудени от мерките срущо коронавируса отново да се съберат под един покрив.

"Балонът" не е първия филм, който се опитва да разкаже за преживяванията и емоциите ни по време на пандемията. Ленти с подобна тематика вече са факт. Такъв е "Локдан" с Ан Хатауей (за семейство пред развод, което попада в условията на локдауна в Лондон), "Малкълм и Мари" със Зендая и Джон Дейвид Уошингтън (за двойка, чиито отношения се разпадат, защото мъжът е пропуснал да благодари половинката си по време на награждаване) и "Смърт за 2020" (в който създателят на "Черното огледало" се подигава на тази толкова странна и различна година).

View post on Instagram
 

Четете още: Браво! Още една номинация за Мария Бакалова