Поп изпълнителката Тита сподели, че е получила травма на китката. Изглежда блондинката е пострадала по време на тренировка по кикбокс.

За неприятната травма Тита разказа в специално стори в Инстаграм, на което се вижда как ръката ѝ е увита с еластичен бинт.

Дали навяхването е леко, или става въпрос за по-тежка контурзия или счупване секси блондинката не споделя, но със сигурност е разстроена от случилото се.

С тренировките по кикбокс Тита започна отскоро, като сподели, че това ѝ помага да преодолее стреса от затворения начин на живот, който се налага да води заради пандемията, писа Trafficnews.

За ежедневните тренировки тя разчита на помощта на гаджето си Недко Николов, който е ММА боец. Двамата са почти неразделни. Много от феновете на красавицата не одобриха новата половинка, дори я обвиниха, че като много свои колежки и тя е залитнала по ММА боец и е оставила "хубавото момче". А Тита им отговори подобаващо, като написа под няколко нейни снимки с Недко: "Не слушайте хората какво говорят. Бъдете щастливи. Това е смисълът на живота."