Охо, вижте каква жарка целувка си размениха Антония и Петър от 'Фермата' в Дубай (снимки)

Симпатията между художничката и модел Антония Сандова и пилота Петър, която се усети още в предаването "Фермата" на bTV, явно е прераснала към нещо повече. За това потвърждава снимка на двамата, която се появи като стори в Инстаграм профила на Петър.

Слухове, че Тони и бившият футболист са заедно, се появиха в началото на тази година, а този кадър е самото доказателство, че освен приятели, са и... гаджета.

Горещата си подкрепа към Петър Антония не спираше да демонстрира по време на цялото риалити шоу. Към финалите тя открито заяви, че нейният фаворит е именно той , както и че силно се надява той да бъде победителят. Е, младият мъж не успя да грабне наградата, но явно е спечелил сърцето на Тони.

View post on Instagram
 

Припомняме, че паричният приз отиде в ръцете на Хепи Ванче, която изпревари Калоян, Борислав и Надежда със 118 точки, а самият Петър, в интервю пред bTV, не скри радостта си, че наградата е отишла именно при нея.

"Аз лично се радвам много за Ваня, тъй като тя беше от началото до края наистина истинска. При нея нямаше стратегии. Тя заслужава победата,", отбеляза тогава Петър, който по време на участието си в предаването, имаше лека интимна заигравка и с актрисата Даяна Ханджиева.

View post on Instagram
 

Потвърждение, че двамата ги свързват красиви романтични чувства, дойде и от друг, кадър, също от емирството, който Антония сподели в своя Инстаграм профил навръх Св. Валентин. На страстния фотос двойката открито показва емоциите, които ги свързват, с романтична целувка.

View post on Instagram
 

Четете още: Антония от Фермата чисто гола и много секси