Елън Дедженерис към Мария Бакалова: Ти ще спечелиш 'Оскар'!

След зашеметяващия успех на филма “Борат 2” Мария Бакалова вече е истинска звезда в Америка. Мария печели фенове със своята неподправеност, искреност и с истински забавния си характер. И докато в България някои хора се надпреварват да омаловажава успеха ѝ, тя не спира да споделя суперлативи за страната ни във всички предавания, в които гостува.

Вчера тя беше специален гост на легендарната Елън Дедженерис. “Аз съм твой огромен фен, благодаря ти, че си с нас. Поздравления за всички твои номинации. Ти си толкова смела, ролята ти изисква много импровизация, а ти си се посветила изцяло на това, хората казват, че ще спечелиш “Оскар” за този филм” - не спираше да сипе комплименти водещата към Бакалова.

“Това за мен е най-големият подарък. Заради признанието, което получавам за ролята на Тутар, много българи, а и хора от Източна Европа, ще започнат да се надяват и да мечтаят повече и вече ще знаят, че всичко е възможно. Затова съм толкова удовлетворена от нещата, които се случват, всичко което искаме, е да бъдем видени“ - отговори актрисата.

View post on Instagram
 

Елън Дежденерис не пропусна да попита Бакалова какво според нея е истинското послание, което стои зад филма. На това българската актриса отговори с “равенство”. “За мен това е най-важното послание, което стои зад всички шеги и смешки. Във филма има някои много силни идеи затова, че трябва да се отнасяме един към друг с любов, уважение и доброта. Защото в крайна сметка всички сме равни, всички сме хора. Твоят пол, етническа принадлежност, раса или сексуална ориентация не би трябвало да са от значение, защото всички сме тук, всички сме хора. Нужно е да се подкрепяме и обичаме повече” - завърши Бакалова.

Актрисата коментира и най-противоречивата сцена в “Борат 2”, в която участва бившият кмет на Ню Йорк Руди Джулиани. В нея героинята на Бакалова се представя за журналистка, която интервюира Джулиани. След интервюто тя го кани в хотелска стая за питие и се опитва да махне микрофона му. По време на сцената бившият кмет е легнал на леглото и е бръкнал в панталона си. След излизането на филма, Джулиани излезе с официално становище, че сцената е изфабрикувана и че той всъщност е оправял ризата си.


“Не съм се държал неуместно нито преди, нито след интервюто. Ако Саша Барън Коен намеква нещо друго, то той е истински лъжец” - написа Джулиани в своя профил във Туитър. “След като разбрах, че съм бил изигран, викнах полиция, което може да се види в официални документи” - допълва бившият кмет.

Бакалова разкрива, че е била доста притеснена по време на заснемането на сцената. “Трябва да призная, че се готвих наистина здраво за нея, научих всички детайли от неговия живот и се представих за неговия най-голям фен. Аз не съм американска гражданка и за мен сцената не се отнасяше до политическата ситуация, а по-скоро отново до това как се отнасяме едни с други” - разкрива Бакалова.

“Сцената не е затова колко е възрастен, каква е неговата позиция, а за начина, по-който се отнесе с мен. И се замислих дали щеше да се държи по същия начин, ако бях мъж, щеше ли да дойде с мен до спалнята или пък да пие и да се смее” - завърши актрисата.