Мария заголи дупе и пак хвана микрофона - връща ли се на сцената? (видео)

Мария може и да си тръгне от музиката, но музиката няма да си тръгне от Мария. Секси миньончето, което преди няколко месеца съобщи със сълзи на очи, че се оттегля от сцената, отново хвана микрофона и записа нова песен.

Вчера бившата фолкдива взриви Инстаграм, като сподели палава снимка от звукозаписното студио, на която акцентира върху перфектните си задни части. Няколко часа по-късно сподели и видео с изпълнението си и отправи специално послание. Оказа се, че Мария е влязла в студио, за да запише кавър на една любима песен от репертоара на колежката ѝ Цветелина Янева. Става дума за хита "Давай, разплачи ме" от 2012 г.

View post on Instagram
 

"Скъпи мои привет! Тази вечер записах песен! Най-любимата ми от всички до сега и това е причината и за това решение.....Искам да благодаря на една дама, истински приятел и колега, която ми я подари! @cvetelinaianeva Обичам те и ти благодаря мила!", бяха думите, с които Мария поднесе новината на феновете, че отново ще чуят гласа ѝ и благодари сърдечно на Цветелина Янева за жеста да ѝ подари песента.

Още по-любопитното е, че Мария има намерения и да се качи отново на сцената и обеща да го направи в мига, в който заведенията отново отворят врати. Миньончето е избрало да запише песента в студиото на Глория и се закани, че съвсем скоро ще снима и видеоклип.

View post on Instagram
 

Четете още: Башур подари на Емилия нови гърди?