Фолкпевицата Мария с изненадващо разкритие как е изкарала Ковид-19

Фолкдивата Мария направи неочаквано признание, касаещо здравословното ѝ състояние. Певицата изненада почитателите си с новината, че и тя не е била подмината от така популярния през последната една година Ковид-19.

От коронавируса изпълнителката била споходена още през 2020 г., когато пандемията тепърва придобивала размах. Състоянието ѝ не било никак леко, но не и толкова тежко, че да ѝ се наложи болнично лечение.

View post on Instagram
 


"Аз съм изкарала СOVID-19. Вече мина повече от година от боледуването, така че няма смисъл да се проверявам за антитела. В началото дори не знаех, че е СOVID-19. Не го изкарах леко, но не съм била хоспитализирана", разкрива Мария пред "България Днес".

Гласовитото миньонче изтъква още и фактът, че се доверява на 100% на лекарите, както и че, ако се наложи, ще се ваксинира.

"Смятам, че тези, които се грижат за нашето здраве, разбират най-добре. Още не съм се ваксинирала, но ако това е задължително условие за всички, правилата са и за мен“, подчертава фолкзвездата.

Припомняме, че преди броени дни тя представи новата си песен, която е кавър на стара чалга балада. Видеоклипът към парчето "Давай, разплачи ме" е преработка на хита на Цветелина Янева от 2012 г. и към момента се радва на десетки хиляди гледания в YouTube канала.

View post on Instagram
 

Четете още: Мария шашна феновете си с ново видео и уникален тоалет на София Борисова