Внучката на Симеон Сакскобурготска възбуди мрежата с доста секси прозрачен тоалет

Внучката на Симеон Сакскобурготски – Мафалда, нажежи мъжките страсти с визията си в най-новия си видеоклип. 26-годишната потомка от рода Сакскобурготски е талантлива певица, която сама пише текстовете към повечето от песните си.

View post on Instagram
 


С клипа от третата ѝ песен – част от предстоящия ѝ албум, изпълнителката се похвали в своя официален Инстаграм профил малко преди Международния ден на жената – 8 март. А на самия празник тя с гордост сподели и снимка с дамите композитори, които са работили с нея за сътворяването на сингъла, като ги нарече "убийствени жени писателки".

View post on Instagram
 

"Запознайте се с убийствените жени писателки. Те са част от песните, които слушате през последните месеци", гласят думите на Мафалда.

Звученето на песента "Bailando Sin Sentido" е изключително топло и мелодично, а автор на текста е самата тя. Това, което веднага магнетизира вниманието на последователите на Мафалда обаче, се оказа нейният тоалет.

View post on Instagram
 


За клипа чаровната брюнетка, която е одрала кожата на майка си Росарио, е облечена в прозрачна рокля, изкарваща смело на показ извивките на тялото ѝ.

Мафалда подготвя миниалбум от 5 песни, който ще излезе на 8 април.

Четете още: Вижте какво яхна Деси Цонева сред пясъците на Дубай