Майката на Марта Вачкова с болезнени думи за връзката ѝ с Владо Пенев

Майката на Марта Вачкова най-после изплю камъчето за дъщеря си и любовта ѝ към колегата ѝ Владо Пенев.

Вдовицата на големия и неподражаем Григор Вачков - Силвия, отбеляза своя 80-годишен юбилей преди три седмици. Празникът ѝ бе двоен, тъй като тогава тя поля и победата си над Ковид-19. Старата дама е успяла да се справи с доста тежка форма на вируса, пише "Марица".

View post on Instagram
 

Оказва се обаче, че има нещо друго, което непрестанно и дълги години тормозело мислите и душата на Силвия, и то било свързано именно с дъщеря ѝ Мартина. Голямата мечта на майката била да види рожбата си най-сетне като булка.

"Съсипа си живота, като не се взе с Владко навремето. Още не е късно, и двамата сте сами, какво чакате", измолила се Силвия на дъщеря си навръх рождения си ден. "Не ми остава много на този свят, искам преди да си отида да ви видя съпруг и съпруга", не спирала да повтаря тя.

View post on Instagram
 


От своя страна наследничката ѝ само въздишала и уклончиво кимала с глава, отбелязвайки, че любовта ѝ с бившия министър на културата може да е в миналото, но приятелството им е вечно.

Всеизвестен факт е, че Марта и Владо изживяват бурен любовен романс през студентските си години във ВИТИЗ преди повече от три десетилетия. “Не се ожених за него, защото съм луда, луда! Той е моногамен човек, отдаден само на жена си и детето си. Страхотен домошар, къщовник”, посипва с пепел косите си Мартина Вачкова за пропуснатия шанс в края на 70-те.

Бяхме гаджета с Мартина, връзката ни беше много сериозна и не мога да се сетя защо тогава не се оженихме, споделя през годините Владо. Той има един брак зад гърба си, който след 10 години завършва с мъчителен развод и една дъщеря - Яна. Марта също се омъжи за малко и има дъщеря Рада.

Днес двамата са изключително близки и почти ежедневно демонстрират това с общи снимки от профилите си в социалните мрежи. Те често се и уединяват в наследствената вила на актрисата в село Бойковец. Кой знае, може пък двамата наистина да са осъзнали, че не могат един без друг и приятелството им постепеннно да е отстъпило на онази стара любов, която, както обичаме да казваме, ръжда не хваща...

View post on Instagram
 

Четете още: Нова звездна двойка се задава! Владо Пенев и Мартина Вачкова заживяха заедно