Сестрата на Кейт Мидълтън, Пипа, стана майка за втори път! Само две седмици, след като научихме, че е бременна, чаровницата даде живот на момиченце.

Пипа е родила рано тази сутрин и вече е известно името на детето - Грейс Елизабет Джейн Матюс. Източници споделят пред Hello, че бебето и майката са добре и цялото семейство е безкрайно щастливо.

Новината, че Мидълтън е бременна с второ беше потвърдена от гордата баба Карол с думите:

"Надявам се, че тази година ще имам възможността да виждам по-често цялото си семейство и в това число новото ми внуче, което предстои да се роди съвсем скоро."

Приближени до семейството на Пипа и съпруга ѝ Джеймс загатнаха за бременността още през декември. Те споделиха, че годината е била нелека и за тях, но въпреки това са изключително щастливи и развълнувани заради предстоящото раждане.

Самата сестра на Кейт не е коментирала публично новината, че ще става майка за втори път, но тя винаги е страняла от светлината на прожекторите. На фона на всички сложни ситуации, които им поднесе 2020-а херцозите на Кеймбридж със сигурност също са развълнувани от появата на Грейс.

Пипа Мидълтън вече е майка на момче, Артър, който се роди през 2018 г.

Четете още: 20-годишната пайнерка Биляниш: Най-големият ми успех в живота е моят син