Фолкпевецът Константин взе акъла на местните в Занзибар (видео)

След като фолкпевецът Константин и съпругата му Надя преболедуваха и излязоха благополучно от ада на коронавируса, семейството отпраши към Занзибар, възползвайки се от периода, в който са изградили антитела.

Там, благодарение на неподправените си артистизъм и чувство за хумор, Коцето взе акъла на местните.

Музикантът, половинката му и двете им деца се озоваха насред музикално шоу на брега на Индийския океан, което включваше традиционни танци. Огненото и танцуващо сърце на Коцето не издържа и той мигновено се присъедини към танцуващите туземци. Поласкани и заинтригувани от таланта му, те бурно го аплодираха.

Не по-малко впечатлени от симпатичните въртеливи движения на певеца останаха и феновете му, които изразиха радостта си от видяното със сърчица и възторжени коментари под споделеното от Коцето видео.

Те не пропуснаха и да отбележат, че където и да се появи, със своята харизма и чар Коцето винаги се превръща в център на вниманието.

"Браво, Коце. Умееш да се забавляваш където и с когото да си. Уникален си!!!", пише фен на музиканта.

Константин не пропусна да публикува и няколко мили момента от екзотичната си почивка заедно с любимата и малчуганите им. "Моето всичко!", е написал той към кадрите, на които семейството му плава на яхта.

Моето всичо!

Публикувахте от KONSTANTIN в Понеделник, 15 март 2021 г.

Четете още: Надя в доста секси поза с Константин на яхта