Месец след като "Живия Кен" смени пола си, за да придаде пълен завършек на трансформацията си по подобие на кукла Барби, реши да смени и прическата си.

Родриго Алварес, както е истинското име на наложилия се в медийното пространство с прозвището "Живия Кен", вместо до помощта на козметичната хирургия, този път прибегна до услугите на фризьорския салон.

View post on Instagram
 

Месец след като "Живия Кен" смени пола си, за да придаде пълен завършек на трансформацията си по подобие на кукла Барби, реши да смени и прическата си

Снимката, която Алварес публикува на профила си в Инстаграм, веднага предизвика многобройни реакции и коментари, а от нея ясно се вижда, че той, или по-точно тя, се е сдобила с множество ситни къдрици, досущ като на пудел.И докато някои от феновете му наистина смятат, че приликата му с кучето от гореспоменатата порода е зашеметяваща, от поста му към фотосите разбираме, че той самият се сравнява с принцеса на Дисни. "Никога не е късно да бъдеш щастлив в живота си и да се чувстваш благословен!", пише още Алварес.

Припомняме, че бpaзилeцът, cмятaн от някои зa знaмeнитocт, a oт дpyги - зa пoтpecaвaщ изpoд, cбъднa мeчтaтa cи дa се пpeвъpнe в жeнa миналата година след серия от операции, достигащи до фантастичния брой 80, и вeчe oфициaлнo се подвизава под името Джecикa Aлвec.

View post on Instagram
 

Четете още: Живият Кен няма търпение да прави секс: Смени пола си!