Точно десет дни след като приветства на бял свят първата си рожба, Емили Ратайковски сподели снимки на новороденото.

За разлика от повечето майки, които показват за първи път снимки на бебето си след четиридесетия ден след раждането му, гордата майка публикува разкошен колаж със сина си - Силвестър Аполо Беър, в обятията си. Въпреки че много майки изчакват да изминат 40 дни преди да покажат детето си пред света, Ратайковски реши да зарадва феновете си с няколко снимки от деня на раждането.

„Първите моменти със Слай. Живот!“, гласят думите ѝ под публикацията, показваща Емили на болничното легло в онзи най-вълнуващ момент за всяка майка, в който за първи път поема бебето си в ръце.

View post on Instagram
 

Радостната вест, че тя и любимият ѝ - Себастиан Беър-Макклард, са станали родители, красавицата съобщи на 11 март. Тогава тя разкри името на сина си - Силвестър Аполо Беър, и датата на неговото раждане - 8 март, в „най-красивата, сюрреалистична и изпълнена с любов сутрин“.

Само четири месеца преди голямото събитие 29-годишната брюнетка официално обяви, че е бременна. Като истинска модна икона тя се появи на дигиталната корица на списание Vogue през октомври, разкривайки наедрялото си коремче. В интервюто пред списанието звездата разказа как тя и съпругът ѝ искат да отгледат детето си, намеквайки че ще бъдат прогресивни родители.

View post on Instagram
 

Обсъждайки как тялото ѝ ще се промени по време на бременността, Емили заяви, че не се притеснява от нищо. „Напълно безсилна съм пред този процес, но съм изненадващо спокойна“, каза тя, допълвайки, че не изпитва никакви страхове, а напротив - че е изпълнена с удивително чувство на благоговение, вътрешен мир и хармония от очакването на появата на новото човече в живота ѝ.

Четете още: Секси мама: Емили Ратайковски роди, вижте как кръсти сина си (снимки)