Синът на Джулиана Гани и любимия ѝ - фитнес инструктора Илиян Найденов, направи първите си стъпки само преди броени дни, а вече е и горд притежател на първия си мотор. Разбира се, става дума не за истински, а за детска играчка във формата на мотоциклет, на която малкият Давид обожава да се люлее.

"Моето пораснало момченце. Давид вече е голям и иска да бръмчи сам. Аз пък всяка мъничка дрешка обичам, всяка сънена твоя усмивка..Ти си голямата радост на мама", гласят думите, които Гани е написала до снимката на Давид.

View post on Instagram
 

Припмняме, че миналата седмица синът на двойката, който се появи на бял свят в навечерието на 2020 г., отпразнува своя прощъпулник с очарователно парти, организирано от родителите му.

Докато майка му силно се надявала той да избере маската, за да стане актьор, баща му стискал палци синът му да се насочи към портфейла. Е, и двамата не познали, тъй като сладкият малчуган с категоричен замах на ръката се сдобил с войничето играчка.

Радостната вест, че ще става майка, Джулиана разкри по време на участието си в първи сезон на риалити шоуто "Маскираният певец". Двамата с партньора ѝ Илиян приветстваха новия член на семейството си точно на Нова година през 2020 г. в пловдивска болница.

Вчера пък силиконовата блондинка и половинката ѝ изненадаха феновете си с разкошен романтичен фотос от прекрасния Истанбул.

View post on Instagram
 

На друг кадър Гани обеща на последователите в следващите дни да продължи да споделя "шокиращо красиви" снимки от там.

View post on Instagram
 

Четете още: Джулиана Гани направи прощъпулник на сина си