Най-добрият български тенисист Григор Димитров заяви в интервю за Даниела Хантухова, че никога не е близвал алкохол в живота. Дори се закле в това.

View post on Instagram
 

Димитров признава още, че има много специална връзка с Париж. Той е живял във френската столица три-четири години и с времето открива все повече и повече неща, които му харесват.

"Винаги когато се връщам, се появяват всякакви спомени и това много ми харесва. Нови причини, поради които харесвам града и турнира. Много започва да ми харесва. Понякога идвам само за уикенд. В началото харесвах най-много храната, но след това исках да открия нови паркове, места, кафенета и дестинации с повече история. Намерих едно ателие за изкуства и си казах, че ще отида следващия път."

View post on Instagram
 

Що се отнася до модата, Димитров споделя, че много бързо е разбрал какво иска да носи и му харесва да се докосва до различни аксесоари. Той определи Ана Уинтър като "най-страхотният човек за всички времена".

"Много е важно как искаш да носиш дрехите. Осъзнах, че купуваме неща, които искаме, но се замисляме дали наистина е така. Дали можем да ги напаснем с други."

Григор споделя още, че обича италианска кухня, предпочита смокинг пред ежедневно облекло и определено предпочита пикник на плажа пред луксозен ресторант.