Мария Игнатова изненада приятно почитателите си, разкривайки се в цялата си естествена красота. 41-годишната блондинка сподели селфи в Инстаграм, на което е без капчица грим по лицето си.

Фотосът мигновено предизвика въодушевление сред феновете ѝ, свикнали да виждат Мария с макиаж. На снимката Игнатова позира в компанията на новата си половинка - Ивайло Нойзи-Цветков, който сякаш тактично се е отдръпнал на заден план, давайки толеранс пред светлината на камерата на своята любима.


Кадърът е уловен по време на разходката на двойката в столичния зоопарк, издават от HotNews.bg. Там двамата бързо привлекли вниманието на посетителите, много от които пожелали да се снимат с Игнатова и не пропуснали да ѝ вземат автограф.

Напоследък водещата на "Папараци - ново 20!" споделя все повече кадри, на които е заедно с Ивайло.

View post on Instagram
 

Припомняме, че Мария Игнатова бе сценична и житейска половинка на Димитър Рачков в продължение на 8 години, но от известно време насам е в обятията на прочутия журналист, когото тя определи като мъжа на живота си.

View post on Instagram
 

Бившият главен редактор на сп. "Егоист" и първи главен редактор на "Плейбой" има една прекрасна дъщеря - Анна (11 г.) от предишната си връзка. Мария също има син - Виктор (13 г.), плод на любовта ѝ с бизнесмена Петко Димитров.

View post on Instagram
 

Четете още: Мис Плеймейт Диана Габровска отвръща на удара: Написа книга за насилието над жени и изля болката си в нея