Никол Шерцингер лудува със сестра си по бански (снимки и видео)

Никол Шерцингер е от звездните момичета, които обичат да се наслаждават на живота, особено на плажа под парещите лъчи на слънцето. Рядко ще я видите на зимен курорт, тъй като кръвта ѝ е гореща, а голямата ѝ любов като че ли са плажовете.

През последните дни певицата не спира да радва последователите си в Инстаграм, като споделя страхотни кадри от поредната си почивка, но този път със сестра си. От кадрите струи истинско щастие, а Никол не спира да се забавлява в любимия си аутфит - по бански. Както вече споменахме, тя е в компанията на сестра си и племенниците си. И дори се показа като готина леля, като сподели видео от ТикТок как танцува с една от трите си племенници на плажа в Мексико.

View post on Instagram
 

И ако си мислите, че любимият на Никол, Том Евънс, не е част от екзотичната ваканция, лъжете се, но в последно време Шерцингер е решила да наблегне върху снимките, на които позира със сестра си Кийла и трите ѝ дъщери. По всичко личи, че момичетата си прекарват чудесно, а ние им се любуваме с надеждата, че скоро лятото ще дойде и при нас.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето заради кого ДесиСлава остави Благой и сина им и отиде в Дубай