Фики Стораро, който сега гледаме в "Като две капки вода", е успял за нула време да влезе в страхотна форма. Преди началото на шоуто фенове коментираха, че може би покрай карантината Фики доста е качил. Но сега, в последните лайфове, изпълнителят демонстрира дори плочки на корема, пише Lupa.

Фики се е подложил на зверска диета и с глад е успял да свали около 30 килограма, пише още медията. Синът на Тони Стораро е успял да извае тяло на Аполон и вече няма и помен от едрите му бедра и Б-страна.

View post on Instagram
 

"Гладувал е яко, тренирал, но без химия няма как за толкова кратко време да претърпи такава метаморфоза", коментира пред Lupa известен фитнес гуру.

View post on Instagram
 

Певецът е силно амбициран да възвърне слабото си телосложение от преди години и вече да не го подиграват, че е "Голямото пиле". Преди влизането си в "Капките" Фики тежеше около 125 килограма, а днес кантарът показвал малко под 100 кг.

"Ограничил съм храната и внимавам с какво се храня", обясни преди време Стораро-младши. Той не крие, че обожава хляб, суджук, сланина, картофи и лютеница, но за момента е спрял всички тези калорични храни, които консумирал обилно по време на пандемията.