Ева Веселинова проговори за бащата на близнаците, вижте как му е съобщила, че е бременна

Ева Веселинова вече е в края на своята щастлива бременност и всеки момент се очаква да роди момченце и момиченце. Водещата, която така и не издаде кой е бащата на децата, най-накрая проговори за него, но без да споменава нито името му, нито с какво се занимава. Тя обаче опроверга един от слуховете за него, а именно, че е възрастен грък.

В интервюто си пред "9 месеца" Веселинова определя мъжа до нея като "млад, красив българин" и се похвали, че той я подкрепя безкрайно и ѝ помага във всичко, дори и в домакинската работа. Връзката им датира от 2 години, а новината за бременността на водещата не е била изненадваща за самата нея, тъй като и двамата знаели, че вече са готови да станат родители.

View post on Instagram
 

Ева не крие, че бъдещият татко, освен много щастлив, е и напрегнат, защото ще стане баща не на едно, а на цели две деца. Водещата сподели и как му е съобщила, че е бременна, докато били на почивка в Гърция. След два положителни теста тя решава, че е време да сподели на любимия си благата вест по време на романтична вечеря. Когато половинката ѝ става от масата, за да посети тоалетната, тя слага до чинията му двата положителни теста за бременност. Когато ги вижда, мъжът първо се изпотил, после се разтреперил, а накрая е целунал Ева. Но тогава двамата все още не знаели, че ще им се случи нещо още по-голямо.

View post on Instagram
 

Водещата си спомня как при един от първите прегледи, лекарят я уведомил, че в утробата ѝ расте не едно, а цели две бебета. Блондинката била в толкова голям шок, че се разплакала, тъй като съвсем не очаквала, че е възможно да е бременна с близнаци. Но разбира се, притесненията и шокът отстъпили пред щастието и вече 9 месеца Ева Веселинова е една от най-усмихнатите бременни, които сме виждали.

Четете още: Вижте ексклузивни кадри от погачата на внучката на Глория (видео)