За личния живот на Андреа и по-специално за дългогодишните ѝ отношения с Кубрат Пулев, сме чували много. Неведнъж се е носил и слухът, че двамата обмислят да минат под венчилото и дори след като се разделиха с гръм и трясък преди време, се говореше, че не е невъзможно някой ден да се оженят. Но Андреа наскоро категорично заяви, че вече е необвързана и по всичко личи, че се старае да продължи напред.

Няколко снимки обаче, които фолкдивата публикува в Инстаграм през последните часове, могат да ви озадачат. Причината за това е, че блондинката отново показва прелестите си на морския бряг, но този път не по бански, а по красива, бяла, дантелена рокля. И макар цветът на дрехата да е строго булчински, не е известно да е имало сватба, а по-скоро поредната ѝ фотосесия, с която да зарадва феновете.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Кадрите са публикувани преди по-малко от 10 часа, но вече се радват на хиляди харесвания и десетки коментари. Този път певицата се е отбелязала от Калифорния, а само допреди седмица беше в Дубай заедно с добрата си приятелка Моника Валериева.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето защо Коцето е в болница и е платил 15 бона