След тежката си раздяла с Кобрата, Андреа упорито крие личния си живот и въпреки че в медиите периодично се появяват слухове, че двамата са се събрали отново, тя категорично отказваше да даде точен отговор на въпроса дали са заедно. До днес. Дали заради заради прекомерния брой запитвания, или заради желанието ѝ спекулациите по неин адрес да спрат, фолкдивата най-накрая съобщи истината публично.

Вчера тя реши да даде възможност на последователите си в Инстаграм да ѝ задават въпроси и един от тях бе дали е във връзка с Кубрат, както много от феновете ѝ се надяват. И въпреки че Андреа многократно заобикаля подобни запитвания, този път реши да даде съвсем конкретен отговор. Певицата категорично заяви, че двамата не са заедно и дори стигна по-далеч, като допълни, че в момента е сама и няма никого до себе си.

View post on Instagram
 

Явно фолкдивата е решила да продължи напред, като в момента се наслаждава на живота в Дубай заедно с добрата си приятелка Моника Валериева. Двете неуморно радват феновете си с горещи кадри от екзотичния мегаполис, но Андреа не пропуска и възможността да подхване нов бизнес. Преди няколко дни тя обяви, че започва търговия с дамски дрехи, а моделите са изцяло по неин дизайн.

View post on Instagram
 

Четете още: България в шок: Мис Джуки на диванчето на Рачков, или защо това не е нормално!