Официално потвърдено: Джей Ло би шута на Алекс Родригес

Седмици, след като слуховете за раздяла между Джей Ло и спортиста Алекс Родригес плъзнаха в медиите, стана ясно, че това е самата истина. Преди минути таблоидът "Дейли Мейл" съобщи, че двамата вече не са заедно след 4-годишна връзка.

Новината е разпространена лично от Джей Ло и Алекс с официално становище, което гласи:

"Осъзнахме, че е по-добре да бъдем приятели и за вбъдеще ще се стараем да останем такива. Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме взаимно в бизнеса и в общите ни проекти.

Всеки от нас желае най-доброто за другия и за децата ни. Благодарим на всички, които ни подкрепят!"

View post on Instagram
 

Слуховете за раздяла между певицата и спортиста циркулират от седмици в публичното пространство, но двамата се опитваха упорито да ги опровергаят. Наскоро обаче Джей Ло бе забелязана без годежния си пръстен за милиони, което беше явен знак за почитателите ѝ, че връзката ѝ с Алекс е приключила.

Романсът на Дженифър с Родригес започна през 2017 г., а през март 2019 г. се сгодиха. Месеци по-късно те решиха да отложат сватбата си заради пандемията от коронавирус. Не е известна официалната причина за раздялата на Лопес с любимия ѝ, но според злите езици той ѝ изневерявал неведнъж. Никой от тях не е коментирал тази информация до момента.

Четете още: Каква изненада! Поли Генова и Геро пред сватба?