Поредният удар на Хари към кралицата в един от най-важните дни в живота ѝ

Принц Хари е отлетял за САЩ вчера, точно 24 часа преди първият рожден ден на кралица Елизабет Втора след смъртта на обичания ѝ съпруг Филип.

Папараци са заснели как кралският наследник пристига на летище Хийтроу вчера, за да се прибере при бременната си любима Меган и двегодишния им син Арчи. Противно на очакванията, херцогът на Съсекс излетя преди празника на баба си и след като бе направен опит за разговор между него, брат му Уилям и баща му Чарлз. Според източници той не е успял да се види с тях очи в очи след погребението на принц Филип, но е написал дълбоко и прочувствено писмо до Чарлз.

Хари пристигна точно преди седмица в Лондон, няколко дни преди да изпрати дядо си по последния му земен път, тъй като е трябвало да остане под карантина. Експерти твърдяха, че той ще се прибере обратно в САЩ буквално часове след траурната церемония, но остана още няколко дни. Ето защо се предполагаше, че ще уважи кралицата за рождения ѝ ден и ще я посети, но уви - това не се случи. Дали е планирал този пореден удар, или се е случило нещо непредвидено - не е известно.

Днес кралицата става на 95 г. и прекарва празничния ден в замъка Уиндзор, където само допреди дни живееше с любовта на живота си - принц Филип. Нейно Величество е в компанията само на няколко свои служители, заради пандемичната обстановка. Дори и синът ѝ принц Чарлз ще я поздрави от разстояние, но няма да я посети на живо.

Сега предстои Хари да бъде подложен на 10-дневна карантина, както следва за всеки пристигнал в страната.

Четете още: Мира Добрева показа порасналата си дъщеря. Истинска красавица!