Уилям се изпусна и проговори за расизма, Кралицата е бясна

Страстите в кралското семейство не стихват! След като принц Хари и Меган Маркъл обвиниха фамилията в расизъм, вчера Уилям наруши дългото си мълчание по въпроса с "Мегзит". Всъщност херцогът на Кеймбридж успя да разгневи кралица Елизабет и принц Чарлз, като отговори на въпрос, който му бе зададен по време на първия му официален ангажимент след бомбастичното интервю на брат му отвъд океана.

Уилям заяви категорично, че в кралското семейство няма расисти. И макар Бъкингамския дворец да застава зад думите му, в Нейно Величество се зародил гняв, тъй като инструктирала всички членове на фамилията да запазят публично мълчание по отношение на скандала.

Припомняме ви, че в началото на седмицата кралицата подписа официално становище в отговор на обвиненията на Меган и Хари. След това научихме, че предстои телефонен разговор между нея и херцозите, с който да изгладят различията и да възстановят мира помежду си. Въпреки шока Елизабет премисля изключително внимателно всеки ход на кралското семейство и е категорична, че не желае никой от персонала, обслужващ фамилията да коментира темата с медиите.

Четете още: Открийте приликите с принцеса Гоурама: Меган Маркъл не е първата цветнокожа в кралското семейство!