Уау! Венци Венц отпуска на Малдивите с топ гадже (снимки)

Музикантите от популярната група 'Pavell & Venci Venc' Павел и Венци Венц опъват тела под жарките лъчи на Малдивите. Там двамата хип-хоп артисти са в компанията на знойните си половинки - модела Кристин Нгуен, която е приятелка на Павел, и Мая Вангелова - знойното гадже на Венци Венц.

View post on Instagram
 

Компанията се наслаждава на ваканцията си в идиличния курорт Fihalhohi Island Resort, но не споделят с феновете си в Инстаграм свои общи снимки. За сметка на това всеки от тях позира сам на различни, но еднакво красиви пейзажи, като гордо демонстрира впечатляващите си татуси.

View post on Instagram
 

Сексапилната любима на Венци е негова познайница от цели десет години насам. С нея музикантът обмисля брак, както неотдавна сподели самият той в интервю. Той е и горд баща на малка дъщеричка – Агуая, която е плод на предишна негова връзка.

View post on Instagram
 

На същото място на Малдивите също така се намират и певицата Ани Хуанг и нейната половинка – режисьорът Люси Иларионов. Дали трите двойки са се организирали за обща почивка на екзотичния остров, или са там заради някакъв общ видеопроект, не става ясно.

Сигурно е обаче, че всички се забавляват на макс далеч от студената пролет в България.

View post on Instagram
 

Четете още: Това Азис ли е? С кого си взе 'сбогом' изпълнителят