Тервел и Кубрат като малки разтопиха феновете. Хлапета с боксови ръкавици и къси панталонки (снимки)

На 4 май най-добрият ни състезател в професионалния бокс - Кубрат Пулев, отпразнува своя 40-ти рожден ден. По повод четвъртия му юбилей неговият по-малък брат – Тервел, сподели на профила си във Фейсбук серия от интригуващи снимки от детството им до днешни дни, които развълнуваха почитателите на двамата спортисти.

Честит рожден ден на моето братче Кубрат Пулев- българин доказал се не веднъж и два пъти. Единственият човек от нашата...

Публикувахте от Тервел Пулев / Tervel Pulev в Вторник, 4 май 2021 г.


„Честит рожден ден на моето братче Кубрат Пулев – българинq доказал се неведнъж и два пъти.

Единственият човек от нашата родина, стигнал два пъти до мач за световна титла в тежка категория и дръзнал да предизвика титани в света на бокса!

Обичан, но и недолюбван за това, което е - успял, независим, истински, откровен и неподправен!


Много често намира силата и казва нещата такива, каквито са, което дразни и комплексира слабите, но мотивира и дава криле на истинските хора!

Пожелавам му да е щастлив и да бъде така, както той ги иска нещата в неговия живот!“, гласят думите на Тервел, с които той отправи своите силни и искрени пожелания към брат си.

Кубрет и Тервел са синове на Венко Пулев - шампион на България в средата на 20 век в супертежка категория. Кубрат Пулев е европейски шампион за аматьори от Ливърпул (2008) и европейски шампион на професионалния ринг.

38-годишният Тервел Пулев е трикратен европейски медалист (финал 2010 и 2011 г.) и бронзов медалист (2015 г.), а също и носител на бронзов медал от олимпийските игри в Лондон през 2012 г. Той и половинката му - Диана Ненова (волейболистка), се радват на трима синове – Калоян (роден 2008 г.), Аспарух (роден 2016 г.) и Самуил (роден 2021 г.).

Благата вест дойде при нас! На Християнския празник Благовещение - деня, в която Архангел Гавриил съобщава на Дева...

Публикувахте от Тервел Пулев / Tervel Pulev в Четвъртък, 25 март 2021 г.

Четете още: Подпалиха косата на Преслава (снимка)