Подпалиха косата на Преслава (снимка)

05 май 2021 | 10:09
12497
3
снимки: Instagram
3

Нощният живот се възроди и фолкдивата побързаха да се отчетат с първи участия след дългата пауза. Една от тях е Преслава, която се завърна активно на сцената и с нетърпение споделя приготовленията си за участия с феновете в мрежата. И както е известно - звездните дами правят какво ли не, за да бъдат атрактивни и винаги неотразими. 

Този път Преслава обаче стигна по-далеч, като буквално си подпали косата. Певицата сподели на стори в Инстаграм снимка, на която се вижда как ѝ правят красива прическа. Дългата плитка е направена майсторски от фризьора, който се грижи за буйната грива на фолкдивата, а за финал очевидно е необходимо да бъде обгорен краят ѝ. Или поне така се вижда от снимката, на която фризьорът е насочил пламък от запалка към краищата на плитката. 

Преслава

Певицата подходи с характерното за нея чувство за хумор и добави към снимката краткото описание: "Огън в косите буквално".

Четете още: Ето кой глези Натали Трифонова в Дубай

 


Още по темата

Коментари

3
  11 септември 2021 | 00:01 отговор
 

 
2 Bebeto
  13 юни 2021 | 23:37 отговор
 

Добре че Павел сопола та наеба че й ти да имаш бебе.Забрави като лапаше пишки за 2 лв в Добрич ....Петя

 
1 Vat
  28 май 2021 | 05:37 отговор
 

Започнаха да си режат носовете.Явно им пречат са св.ирки с малки п.и.ш.к.и!Не са се сетили да си уголемяват ушите по здраво да го държат за тях кавалерите ,докато им свирят.

 

Добави Коментар

Най-четени