Седмичният ни любовен хороскоп е тук и звездите имат много интересни предсказания за всеки представител от зодиака. Вижте какво предстои да ви се случи и как трябва да действате, за да привлечете любовта към себе си.

Овен

Скъпи Овни, в началото на седмицата ще имате нужда от повече спокойствие, включително и на любовния фронт. Към средата обаче ще усетите как желанието за повече контакти се пробужда отново във вас. Тогава ви очакват доста запознанства и една по-специална среща. Обвързаните Овни могат да очакват щастливи моменти с половинката.



Телец

Телци, тази седмица трябва да се възползвате от огромната сила, с която привличате противоположния пол сега. Чарът ви в момента е просто неустоим, което ще изиграе решаваща роля в живота на необвързаните представители на зодията. Заетите Телци пък ще изживеят много страстни нощи с любимия човек.

Близнаци

Обвързаните Близнаци в момента минават през период на усъвършенстване на връзката си, а звездите и планетите усилено им помагат. От средата на седмицата нататък обаче отново ще усетят огромен прилив на любов и ще се чувстват по-обичани и обгрижвани от половинката си. Необвързаните представители на зодията трябва да знаят, че сега харизмата им привлича като магнит и едва ли някой може да им устои.

Рак

Раци, това е седмицата на любовта за вас! Ще усетите нуждата да общувате повече с приятели и ще завържете интересни запознанства. Ще се върне вярата ви в истинската и чиста обич, а обвързаните представители на зодията да се готвят за много важен и вълнуващ момент.



Лъв

Лъвове, през следващите дни е напълно възможно да се окаже, че изпитвате специални чувства към човек, който доскоро е бил само приятел за вас. Обвързаните представители на зодията трябва да подходят с повече внимание към половинката си и да не дават толкова голямо значение на егото си.

Дева

Скъпи Деви, тази седмица ще бъде едно страхотно любовно приключение за вас. Независимо дали сте обвързани, или свободни, ще бъдете много щастливи от настоящата ситуация. В този период сте готови да виждате голямата картина на любовта и вече знаете какво точно искате да ви се случи.

Везни

Везни, от известно време се стараете да не показвате чувствата си към някого, но сега е най-точният момент да го направите. Ако сте обвързани, тази седмица ще усетите още по-силно любовта, която изпитвате към партньора си и ще оцените качества, които не сте забелязали досега.

Скорпион

Скорпиони, тази седмица ще внесе хармония във връзката ви. Ще усетите страхотен душевен синхрон с любимия си човек и ще общувате с невероятна лекота. Необвързаните представители на зодията ще преживеят много горещи моменти с човек, който са срещнали наскоро.

Стрелец

Скъпи Стрелци, през последните няколко дни сте се отдали на анализирате на връзката си. Не забравяйте да бъдете по-щадящи към себе си и да не се обвинявате за грешки, които сте допускали в любовта. Определено ще погледнете партньора си с нови очи, а необвързаните Стрелци ги очаква вълнуващо предложение.



Козирог

Козирози, вие сте в отличен период за получаване и даване на любов. Готови сте да бъдете по-отдадени на партньора си, а необвързаните сякаш са по-отворени към околните, което ще има положителен ефект върху любовния им живот.

Водолей

Водолеи, тази седмица ще блестите с чар и харизма, които няма как да останат незабелязани. Изпълнени сте с енергия, с която ще привлечете човек, на когото отдавна сте хвърлили око. Обвързаните представители на зодията ще се отдадат изцяло на романтика с половинката си.

Риби

Риби, през следващите дни ще се посветите на анализиране на любовния ви живот и това ще ви подтикне да вземете важни решения. Ще усетите подкрепата на половинката си и за пореден път ще се убедите в качествата ѝ. Необвързаните Риби ще сложат началото на нови отношеня, които имат потенциал да се развият във времето.