Жаби, сладолед и будно дете - трудният живот на Алекс Петканова

Ако мислите, че животът на Алекс Петканова е безпроблемен и обсипан само с приятни моменти, грешите. Всъщност съпругата на Лудия репортер говори открито и за трудностите, които среща като млада работеща жена и майка. И подобно на типичен инфлуенсър, го прави в социалните мрежи, най-често под формата на сторита в Инстаграм.

През последните часове моделката, която безспорно може да се похвали с перфектна фигура, се оплака, че ѝ е трудно да влезе във форма за лятото, защото сладоледите я изкушават твърде много. Алекс сподели видео, в което сладко, сладко си похапва и е написала, че имала намерения да е слаба това лято, но прекалено много обича сладолед.

Минути по-късно красавицата предизвика феновете да ѝ задават въпроси, на които да отговаря публично и един от тях разкри най-големия ѝ страх. Оказа се, че нищо не ужасява Петканова така, както жабите. Вероятно не ѝ е никак лесно да живее с тази фобия, тъй като е известно, че домът, който споделя с любимия и сина си, се намира извън града и разполага с просторен двор, през който нищо чудно да прескача някоя-друга жабка от време на време.

Тази сутрин Алекс сподели и пост, в който споменава проблем, познат на всяка млада майка, а именно неспокойния сън при децата. Петканова разкри, че малкият Габриел невинаги има желание да заспи, независимо дали е изморен от игри, или не е бил достатъчно физически активен през деня:

"С хубавото време, преоткрихме и игрите на открито! Истински оценихме това, че имаме двор през първия локдаун миналата година, когато 80% от времето прекарвахме в градината. Откривате ли връзка между физическата активност на вашите деца и добрият сън след това? - Аз НЕ!
Случвало ми се е в дъждовен ден да си стоим цял ден вкъщи и след това Габриел да спи непробудно цяла нощ, но ми се е случвало да е карал колело цял следобяд, преди това да е бил на ясла и заспиването да е супер трудно, както и да спи неспокойно през нощта!", написа Мама модел.

Откровението ѝ е придружено и с няколко усмиханти снимки, на които позира със сина си.

View post on Instagram
 

Четете още: Убийствено секси: Камелия се показа по секси рокля без бикини